Brexit a jeho vliv na evropské pojišťovnictví - Hallová, Carol
Asociácia britských poisťovní sa snažila presvedčovať o výhodách zotrvania Spojeného království v EU. Referendum nedopadlo tak, ako dúfala. Hoci od referenda uplynul viac než rok, stále nie je jasné, ako budú vyzerať vzťahy medzi EÚ a Spojeným kráľovstvom. Dopady brexitu na poisťovne.