Záruky EIF? Pro banky bezpečný byznys, pro podnikatele příležitost - Sobková, Martina
Financovanie úspešných podnikateľských projektov malých a stredných podnikov patrí medzi priority nielen bánk, ale aj celej českej ekonomiky. Banky nadviazali spoluprácu s Európskym investičným fondom, a vďaka tomu môžu podnikateľom poskytovať výhodné úvery. Cieľom je získať a efektívne využiť investície a podporiť hospodársky rast.