Brexit – jaké budou ekonomické dopady? - Milučká, Daniela
Téma brexit zasahuje ako do ekonomického, tak aj politického diania nelen v Európe, ale aj vo svete. Brexit znamená obrovskú neistotu pre Britániu, Európsku úniu i svet a pravdepodobne bude pretrvávať niekoľko rokov. Situácia na trhoch. Slabšia libra. Britská ekonomika spomaľuje.