Právne, účtovné a daňové aspekty zákazkovej výroby u zhotoviteľa - Mateášová, Martina, 1979-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Problematika zákazkovej výroby z pohľadu IFRS vrátane ilustrácie na príklade.