Oprava chýb minulých účtovných období a jej vplyv na základ dane v podvojnom účtovníctve v roku 2017 - Jurčík, Peter
Význam vedenia účtovníctva. Postup pri účtovaní nákladov a výnosov súvisiacich s minulým účtovným obdobím. Legislatívna úprava účtovania opravy chýb minulých účtovných období. Postup opravy chýb minulých účtovných období z daňového hľadisla. Ilustračné príklady.