Čo treba vedieť, než si kúpite kryptomenu - Záborský, Ján
Investovanie do kryptomien môže byť krátkodobo lukratívne, nesie však so sebou mnoho rizík. Samotný trh je neregulovaný a nie veľmi prehľadný, hoci veľa portálov sa stará o zhromažďovanie informácií o kryptomenách. Kým mena je určená na obchodovanie a nákupy, bitcoin je oveľa viac vnímaný ako investičná príležitosť. Koncentrácia bitcoinu je v Číne, za ňou nasleduje India. Bitcoin funguje na decentralizovanom princípe. Malý slovník kryptomien.