Za hranicou solidarity. Obhajovanie princípu dôstojnosti pre všetkých - Kusá, Zuzana
Univerzálne ľudské práva a univerzálna solidarita. Diskurz a pohyblivé hranice solidarity. Situácia na Slovensku – verejné neprijímanie Rómov a dlhodobo nezamestnaných.