Bezdetnosť – nový fenomén v životných dráhach žien na Slovensku - Šprocha, Branislav
Medzigeneračný vývoj konečnej bezdetnosti v kontexte zmien generačnej plodnosti a vytvorenie obrazu o jej možnom smerovaní u žien narodených v druhej polovici 70. a v 80. rokoch minulého storočia.