Analýza hodnotenia Slovenska v rebríčku Doing Business - Hlušková, Tatiana, 1987-
Hodnotenie Doing Busines. Vzorec pre výpočet umiestnenia krajiny v hodnotení Doing Business. Prehľad vybraných indikátorov hodnotenia Doing Business, spolu so stručným popisom aplikovanej metodológie hodnotenia a pozícia Slovenskej republiky.