Aktuálne možnosti financovania v MSP z prostriedkov EŠIF v najmenej rozvinutých regiónoch Slovenska - Fiľa, Milan
Stav a očakávania MSP v oblasti využívania dotačných zdrojov na Slovensku. Predpokladané formy externého financovania MSP do roku 2018.