Podnikové organizační a řídící struktury na rozcestí - Pártlová, Petra
Organizačná štruktúra ako jedna z rozhodujúcich úloh pri naplňovaní podnikových cieľov. Definovanie rozdelenia práce a úloh (delegovanie) a koordinačných mechanizmov, ktoré prepájajú činnost celej organizácie. Interakcia a taktika.