Preparing of quality production with regard to recycling-oriented design - Pauliková, Alena
Zdôraznenie niekoľkých dôležitých aspektov ekologickej konštrukcie, výroby a riadenia priemyselných výrobkov. Čiastočná analýza vzniku odpadov podľa regiónov, podielu recyklácie odpadu a vývoja počtu výrobných podnikov v Slovenskej republike. Základné pravidlá platné pre tvorbu ekologicky prijateľných výrobkov.