Fiškálna decentralizácia a jej vplyv na vývoj dane z nehnuteľnosti v Slovenskej republike - Poláček, Erik
Deskripcia a vyhodnotenie fiškálnej decentralizácie v Slovenskej republike ako nástroja pre zvýšenie finančnej autonómie slovenských obcí prostredníctvom dane z nehnuteľností pri rozhodovaní o ich investičných krokoch v kontexte uspokojovania potrieb občanov.