Cestovný ruch ako faktor regionálneho rozvoja na príklade Banskobystrického kraja - Marciš, Matúš
Cestovný ruch v regionálnom rozvoji. Vplyvy cestovného ruchu na regionálny rozvoj. Pobytový cestovný ruch v Banskobystrickom kraji. Zamestnanosť v cestovnom ruchu. Prínos dane za ubytovanie do miestnych rozpočtov.