Chcú pomáhať - Petrášová, Michaela
Základná idea CSR (spoločenskej zodpovednosti firiem) - pôsobiť zodpovedne k prostrediu, spoločnosti, v ktorej podnikajú. Výsledkom sú rozličné aktivity - môže ísť o ochranu životného prostredia, sociálny rozvoj, dobrovoľníctvo, alebo aktivity nad rámec zákona. Všetky tieto aktivity musia byť transparentné, trvalé a nezveličované. Jednotlivé CSR aktivity by mali vyplývať z charakteru predaja tovarov a dodávaných služieb.