Putovanie a pútnický cestovný ruch v premenách času - Gúčik, Marián
Pútnický a náboženský cestovný ruch - charakteristika. Putovanie ľudí v čase. Putovanie do Svätej zeme. Putovanie do Santiaga de Compostela. Slovenská vetva Svätojakubskej cesty a jej využitie v cestovnom ruchu.