Interakce kapitálové a likviditní regulace v bankovním sektoru - Pfeifer, Lukáš
Úverové a likviditné riziko, kapitálová a likviditná regulácia. Zjednodušený výpočet a účel jednotlivých nástrojov kapitálovej a likviditnej regulácie. Dopady kapitálovej a likviditnej regulácie. Kanály interakcie kapitálovej a likviditnej pozície banky. Finančný boom. Finančný stres.