Zmeny zloženia kompozitného predstihového indikátora Slovenska v čase - Tkáčová, Andrea
Prehľad súčasných prístupov k tvorbe kompozitného predstihového indikátora pre Slovensko. Porovnanie prístupov k tvorbe kompozitného predstihového indikátora pre Slovensko. Návrh kompozitného predstihového indikátora na sledovanie slovenského hospodárskeho cyklu a overenie, či v čase dochádza k zmenám jeho zloženia.