Ako whisky vyletela z hniezda - Halasová, Henrieta
Takmer pred 300 rokmi sa v Starej Ľubovni začala vyrábať pálenka. Na starú tradíciu liehovarníctva v regióne nadväzuje Nestville Distille so sídlom v dedinke Hniezdne. Prvá jedinečná slovenská whisky Nestville.