Spája dielne s firmami - Vašková, Eva
Zákonná povinnosť zamestnávať zdravotne znevýhodnených občanov im má pomôcť zapojiť sa do pracovného procesu. S hľadaním chránených dielní pomáha špecializovaný portál.