Analýza regionálnych produktov v regióne cestovného ruchu Podpoľanie - Hrubalová, Lucia
Podstata regionálnych produktov a ich značiek v cestovnom ruchu. Regionálna značka Podpoľanie. Organizované podujatia s ponukou regionálnych produktov Podpoľania. Ponuky regionálnych produktov na webových stránkach a v propagačných materiáloch o Podpoľaní. Dopyt po regionálnych produktoch Podpoľania.