Obchod s Velkou Británii zpomaluje
Od doby referenda o Brexite sa vzájomný obchod medzi českými a britskými podnikateľmi spomaluje. Hodnotiť dopady Brexitu na investičné aktivity je zatiaľ predčasné. Je známe, že psychologický efekt Brexitu má vplyv na vzájomné obchody.