Mladá generace chce dělat rozhodnutí založená na datech - Červenková, Alena
Dôvody, prečo do oddelení ľudských zdrojov pustiť technológie. Práve analýza a práca s dátami môže byť pre oddelenia HR nástrojom, ako obhájiť svoje postupy, ukázať svoj prínos pre firmu. Mileniáni a big data. Dobrá návratnosť investícií do analytických nástrojov.