Jeden elektronický podpis na všetko je málo - Andacký, Jozef
Rozhovor s Ľubomírom Illekom, odborníkom na počítačovú bezpečnosť. Téma sa týka aféry so zraniteľnými čipovými preukazmi (eID) a obracia pozornosť na obmedzené možnosti elektronickej komunikácie, ktoré štát poskytuje.