Strojové učení dobýva svět práce - Materna, Jiří
Strojové učenie, všeobecný princíp. V súčasnosti ho využívajú nielen univerzity a veľké firmy, ale aj menšie firmy a startupy. Trendy strojového učenia. Strojové učenie a české firmy. Uplatnenie strojového učenia v oblastiach personalistiky.