Ešte raz o Donaldovi Trumpovi, USA a svete - Škvrnda, František
Oneskorené a neúčinné strašenie starého washingtonského establišmentu. Krátka mediálno-politická pamäť sveta. Zmena, ak bude, sa ukáže až po čase. Ako urobiť „Ameriku znovu veľkou“. Medzinárodnopolitické problémy – nádeje i obavy. O možnostiach realizácie vízií D. Trumpa.