Klienti hľadajú výnosy v dlhopisoch, riziko si nemusia vždy uvedomovať - Kláseková, Martina
Pribúda počet ľudí, ktorí sa rozhodli investovať priamo do korportátnych dlhopisov. Odborníci upozorňujú na obozretnosť pri výbere konkrétnych dlhopisov. Investor by mal poznať firmu, ktorej požičiava peniaze, mal byť vedieť, čo robí emitent, na čo chce peniaze použiť a najmä aké ponúka garancie. "Desatoro" pre drobných investorov do dlhopisov.