Cargo je o veľkých lietadlách a globálnych službách - Blažej, Ján
Stav rozvoja nákladnej dopravy v Bratislave. Diskusia o pravidelných nákladných diaľkových letoch zo Slovenska. Porovanie podmienok nákladnej dopravy bratislavského letiska so Schwechatom.