Financovanie regionálneho školstva zo štátneho rozpočtu - zmeny od 1. septembra 2017 - Konečná Veverková, Ingrid
Zmeny vo financovaní regionálneho školstva od 1. septembra 2017, t.j. novelou č. 182/2017 Z.z., ktorou sa mení a dopĺňa zákon č. 597/2003 Z.z. o financovaní základných škôl, stredných škôl a školských zariadení v z.n.p. a ktorou sa menia a dopĺňajú niektoré zákony.