Ošiaľ v halách (zatiaľ) koniec nevidí - Vašuta, Tomáš
Situácia na trhu priemyselných nehnuteľností je najpriaznivejšia za posledné roky. Ohromujúci záujem investorov potvrdil, že západné Slovensko ako centrum európskej výroby a inovácií je mimoriadne atraktívnou a likvidnou investičnou destináciou. Realitnou správou roka 2017 sa stala expanzia Amazonu v Seredi, kde sa vybuduje logistické centrum. Analytici predpokladajú silný záujem investorov aj na budúci rok, dokazuje to aj rozbeh fabriky Jaguar Land Rover na Slovensku.