Mladí chtějí být ve vedení už po čtyřech letech od nastartování kariéry
Viesť pracovný tím je pre súčasnú generáciu, nastupujúcu na trh práce dosť obtiažne. Za optimálnu dobu na to, aby sa stali šéfom považujú tri, maximálne štyri roky od nástupu do práce. Na vrchol ich podľa nich posunie najmä emocionálna inteligencia, na význam vzdelania príliš neveria. Mäkké a tvrdé schopnosti, ktorými musí disponovať budúci líder zajtrajška.