V Česku chybí až 300 tisíc řemeslníků - firmy je lákají na manažerské platy
Česko dlhodobo trápi nedostatok remeselníkov. Počet uchádzačov o štúdium učebných odborov naviac dlhodobo klesá. Manuálne zruční odborníci nájdu uplatnenie ľahko, naviac nadpriemerne platené.