Inštitucionálne zázemie podnikania - Nemcová, Edita
Inštitúcie a podnikateľské prostredie. Podnikateľský ekosystém. Komponenty podnikateľského ekosystému. Inštitucionálne zabezpečenie podnikateľských aktivít a podpora podnikania v EÚ a SR.