Recent developments of migration and migration policies in Slovakia - Lubyová, Martina
Správu o migrácii v Slovenskej republike pripravená pre výročnú konferenciu OECD expertnej skupiny pre migráciu, ktorá sa konala v OECD v Paríži v októbri 2016. Prehľad aktuálneho vývoja v oblasti migrácie a migračnej politiky na Slovensku. Hlavné parametre makroekonomického vývoja za obdobie uplynulých rokov v súvislosti s vývojom v oblasti trhu práce. Migračné toky a pobyt cudzincov na území SR.