Zhodnotenie vplyvu Dohody o voľnom obchode medzi EÚ a Kórejskou republikou na konkurencieschopnosť ich zahraničného obchodu (s primárnym zameraním na vzťah SR - KR) - Ružeková, Viera, 1957-
Indikártory na hodnotenie konkurencieschopnosti ekonomiky. Zhodnotenie účinkov liberalizácie vrámci Dohody o voľnom obchode medzi EÚ a KR na zahraničný obchod EÚ, KR a SR, výsledky merania. Vplyv dohody na zmeny tovarových tokov. Vývoj zahraničnoobchodnej výmeny SR a KR v rokoch 2010-2015.