Microsoft, ako ho nepoznáte - Biel, Marián
Firma Microsoft sa mení, jej výkonný riaditeľ Satya Nadella ju začal pretvárať na vývojový a výskumný priestor. Stručný popis projektov: HoloLens (rozšírená realita), Premonition (umelená inteligencia použítá na prevenciu voči epidémiám) a FarmBeats (dátami podporované farmy). Podpora firmy pracovať na vlastných projektoch, tzv. "Garage".