Aký svetový poriadok sa vlastne končí? (2) historicko-sociologické zamyslenia nad rozpačitou bezpečnostnou konferenciou 2017 v Mníchove - Škvrnda, František
O obsahu a priebehu Mníchovskej bezpečnostnej konferencie 2017. Budúcnosť EÚ: spolu alebo oddelene. Budúcnosť Západu: úpadok alebo návrat na scénu. Budúcnosť NATO: „prekonané“ alebo „veľmi dôležité. Transatlantické vzťahy a medzinárodný poriadok. Staré krízy, nový Blízky východ? Sýria: prostredníctvom zasahovania.