Aký svetový poriadok sa vlastne končí? (3) historicko-sociologické zamyslenia nad rozpačitou bezpečnostnou konferenciou 2017 v Mníchove - Škvrnda, František
Širšie o kontexte konferencie – Kto vlastne vedie hybridnú vojnu? Západ trápia predovšetkým jeho starosti. Nezadržateľný úpadok neoliberálno-globalistických západných elít. Nevyhnutnosť zmien a ich nebezpečenstvá. Na záver – príde kontraelita, o ktorej však vieme málo.