Sila HR networkingu
V októbri sa po prvýkrát v Brne konala konferencia spoločnosti People management forum, pod názvom Jak uspět jako zaměstnavatel na trhu práce alebo Sila HR networkingu. Stručné obsahy príspevkov, v ktorých boli diskutované novinky v nábore pracovníkov, v kvalite zamestnancov a ďalšie.