Proti stresu a vyhoření zaměstnanců bojují firmy i novou službou ActivePass od společnosti Sodexo
Pre motiváciu a benefity ponúka táto spoločnosť unikátnu zamestnaneckú výhodu - kartu ActivPass. Tá umožňuje zamestnancom vstup do fitness, aquaparku, ZOO i viac ako 250 rôznych aktivít.