Dlhodobá rovnováha parít medzi Slovenskou republikou a Európskou úniou - Juriová, Jana
Empirická analýza parít medzi Slovenskou republikou a Európskou úniou, s dôrazom najmä na finančnú stabilitu Slovenskej republiky a s tým súvisiacou dlhodobou udržateľnosťou jej hospodárskeho rastu.