<The> Halloween Effect on the Agricultural Commodities Markets - Árendáš, Peter, 1986-
Halloweenský efekt na trhu s poľnohospodárskymi komoditami. Sezónne anomálie vo výnosoch letnej (máj - október) a zimnej (november -apríl) periódy.