Readiness of Human Resource Departments of Agricultural Enterprises for Implementation of the New Roles of Human Resource Professionals - Jankelová, Nadežda, 1966-
Zisťovanie faktorov úspešnosti poľnohospodárskych podnikov. Určenie kvality oddelení HRM v poľnohospodárskych podnikoch. Štúdie, zamerané na HRM v poľnohospodárskych podnikoch, boli publikované v mnohých krajinách.