Legal and Environmental Aspects of Authorizing Edible Insects in the European Union - Grmelová, Nicole
Právne a environmentálne aspekty autorizácie potravinárskeho hmyzu v EÚ. Doteraz jej nebola venovaná väčšia pozornosť. Pohľad na právne pozadie autorizácie, pričom sa berú do úvahy dopady z toho na životné prostredie. Nová regulácia pre autorizáciu potravinárskeho hmyzu v EÚ bude zavedená od 1.1.2018.