Vízia systému prípravy učiteľov ekonómov v kontexte Národného programu rozvoja výchovy a vzdelávania: "Učiace sa Slovensko" - Novák, Jaromír, 1978-
Súčasný systém prípravy učiteľov ekonomických predmetov v SR. Pôvodne navrhované zmeny v systéme prípravy učiteľov profesijných predmetov a výhrady odbornej verejnosti k nim. Vízia systému prípravy učiteľov profesijných predmetov podľa revidovanej verzie dokumentu Učiace sa Slovensko.