Identification and Analysis the Possible Factors Obstructing a Successful Integration of Turkish Migrants in Germany - Zorkóciová, Otília, 1954-
Analýza možných faktorov, ktoré bránia úspešnej integrácii viacerých generácií Tureckých migrantov v Nemecku.