Novely školských zákonov zmeny a ich aplikácia v praxi - Konečná Veverková, Ingrid
Zmeny školských zákonov od 1. septembra 2017. Zákon č. 596/2003 Z. z. Zákon č. 177/2017 Z. z. Zákon č. 182/2017 Z. z. Zákon č. 245/2008 Z. z. Zákon č. 178/2017 Z. z.