Franchising - modern form of business for small and medium sized enterprises in 21st century - Orgonáš, Jozef, 1957-
Franchising je modernou formou podnikania, ktorá prechádza v súčasnosti fázou renesancie. Je vhodnou formou podnikania pre malé a stredné podniky v 21. storočí. Ďalej bude vytvárať nové pracovné miesta a prispievať k stabilizácii malých a stredných podnikov, v sektore obchodu, priemyslu, cestovného ruchu a služieb. Franchising je schopný adoptovať požiadavky trhu a dokáže odpovedať na nároky spotrebiteľov.