Hlavné nedostatky pri uplatňovaní manažérskych systémov - Čollák, Mikuláš
Význam interných a zákazníckych auditov. Nedostatky v plánovaní interných auditov. Nedostatky v záznamoch z auditov. Ukážky príkladov.