Societas et iurisprudentia medzinárodný internetový vedecký časopis zameraný na právne otázky v interdisciplinárnych súvislostiach
Spoločensky významné prierezové súvislosti otázok verejného a súkromného práva na národnej, nadnárodnej, ako aj medzinárodnej úrovni prelínajúce sa s ťažiskovými oblasťami spoločensko-vedných disciplín.